PRVI SLUČAJ KORONA VIRUSA U LIVNU: Riječ je o pripadniku Oružanih snaga BiH...

U Livanjskom kantonu zabilježen je prvi slučaj infekcije koronavirusom. Radi se o pripadniku Oružanih snaga BiH, koji je zbog pogoršanja stanja protekle noći hospitaliziran u SKB Mostar.

  • Hronika

  • 04. Apr. 2020  

  • 0

Prof. dr. sc. Jurica Arapović, specijalist infektologije SKB Mostar, potvrdio je na redovnoj konferenciji za novinare da je pacijent iz Livna hospitaliziran i stavljen na respirator.

Prema informacijama Štaba civilne zaštite Livanjskog kantona, oboljeli je prije sedmicu došao iz Banja Luke, a uposlenik je Oružanih snaga BiH.

Epidemiološki tim u ovom trenutku ispituje njegove kontakte i uzima briseve koji će tokom dana biti poslani na testiranje u Mostar, javlja Fena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...