ZARAZA SE U SRBIJI MUNJEVITO ŠIRI: Više od 900 policajaca u samoizolaciji, koronavirus potvrđen kod njih…

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je podsjetio da je među žrtvama korone i pripadnik MUP-a, star 58 godina

  • Regija

  • 06. Apr. 2020  

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je 31 pripadnik MUP-a zaražen novim virusom korona, dok je oko 900 u samoizolaciji.

Stefanović je podsjetio da je među žrtvama korone i pripadnik MUP-a, star 58 godina, koji je u tom poslu bio 34 godine, dodajući da će se država potruditi da pomogne njegovoj porodici.

„Pogranična policija je od početka bila opremljena maskama i rukavicama. Nismo u početku imali dovoljno maski za svih 40.000 ljudi, ali svi oni koji su bili na terenu i u kontaktu sa ljudima, imali su zaštitnu opremu“, rekao je Stefanović za Tv Prva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...