DIVAN POTEZ MESS-ovog "MODULA MEMORIJE": Izložba o dječaku-migrantu Abasu, koji je u Bihaću... (VIDEO)

... krenuo u osnovnu školu

  • Kultura

  • 07. Apr. 2020  07. Apr. 2020

  • 0

Sinoć je, u 20 sati, publika na zvaničnom YouTube kanalu Festivala MESS: https://www.youtube.com/user/FestivalMESS i Facebook profilu Festivala MESS: https://www.facebook.com/festivalMESS, imala priliku pogledati izložbu “Migrant Abas - dječak s privremenom adresom”, čiji je autor fotograf Velija Hasanbegović.

"Ova izložba prati jedan dan u životu devetogodišnjeg dječaka Abasa koji je krenuo u osnovnu školu u prihvatnom centru Borići u Bihaću", najavila je juče Hana Bajrović, koordinatorica "Modula Memorije 2020" sarajevskog Festivala MESS.

(SB/MESS)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...