KORONAVIRUS DONIO VELIKU KRIZU ZAGREBAČKOM DINAMU: Bh. reprezentativac Izet Hajrović na izlaznim vratima

Prijedlog sporazumnog raskida vjerojatno će ići prema igračima kojima ugovori ističu 2021. godine

  • Sport

  • 07. Apr. 2020  

  • 0

Pandemija koronavirusa uzrokovala je mnogo finansijskih problema klubovima širom Europe i svijeta, a jedan od njih je i zagrebački Dinamo.

Početak nove sedmice označio je i početak pregovora Dinamovih igrača i direktora Zorana Mamića o kriznim mjerama štednje i smanjenju ugovora sljedećih šest mjeseci za 66 posto, dok bi im se 33 posto vratilo unutar šest mjeseci od nastavka takmičenja, javljaju Sportske novosti.

Sportske novosti pišu kako će Dinamo vjerovatno ponuditi sporazumni raskid ugovora treneru Nenadu Bjelici i još nekim nogometašima, među kojima je i Izet Hajrović.

Prijedlog sporazumnog raskida vjerojatno će ići prema igračima kojima ugovori ističu 2021. godine, a to su Gavranović (januar), Dilaver (juni) i Hajrović (decembar), navodi se.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...