URNEBESAN KOMENTAR JÜRGENA KLOPPA O JEDNOJ OD NJEGOVIH NAJVEĆIH ZVIJEZDA: 'Izgledao mi je kao rapper, u prvi sam mah pomislio: Nemam ja vremena za ovo'

Jürgen Klopp dao je zanimljiv komentar o jednom od najboljih igrača svojih 'Redsa' - Sadiju Maneu.

  • Sport

  • 08. Apr. 2020  

  • 0

U novom dokumentarcu koji će danas biti emitiran na Rakuten TV-u Klopp je rekao kakav je dojam stekao o senegalskom krilom napadaču kada ga je tek upoznao.

Bilo je to u doba dok je Klopp još vodio Borussiju Dortmund, a Mane je igrao za Red Bull Salzburg. Klopp je tražio pojačanja, a kaže da nije bio previše impresioniran kada je prvi put vidio Manea.

"Sjećam se prvog susreta sa Sadiom. Bilo je to u Dortmundu. Imao je bejzbolsku kapicu koju još i danas ima. Izgledao mi je kao neki rapper. U prvi sam si mah pomislio: 'Nemam ja vremena za ovo'. Naša tadašnja momčad nije bila loša i tražio sam nekoga tko može podnijeti da nije starter otprve, nekoga tko će se razvijati", rekao je Klopp.

Liverpool's Senegalese striker Sadio Mane (L) celebrates with Liverpool's Brazilian midfielder Roberto Firmino after he scores his team's second goal during the English Premier League football match between Liverpool and Sheffield United at Anfield in Liverpool, north west England on January 2, 2020. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /Paul ELLIS / AFP / PAUL ELLIS AFP 

"Inače bih rekao da imam dobar osjećaj kako procijeniti ljude, ali pogriješio sam. Pratio sam mu karijeru, bio je jako uspješan u Salzburgu, a u Southamptonu je dominirao", dodao je njemački stručnjak o igraču koji je Anfield stigao 2016. za 34 milijuna funti odštete.

"Bilo je to sjajno što je potpisao za nas. Sadio je želio raditi sa mnom, kao i ja s njim, pa je to bila dobitna situacija", zaključio je Klopp o jednom od najboljih igrača današnjice koji je odigrao super važnu ulogu u osvajanju Liverpoolove Lige prvaka prošle sezone.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...