OVAJ ČOVJEK TVRDI DA IMA LIJEK ZA KORONA VIRUS: Nijedan njegov pacijent nije umro!

Brinuo o oko 1.000 inficiranih.

  • Šareni svijet

  • 08. Apr. 2020  08. Apr. 2020

  • 0

Kombinacija više lijekova

Jedan američki ljekar koji već tri nedjelje u Monrou liječi pacijente od koronavirusa, veoma je uspješan u tome i nema umrlih, jer koristi kombinaciju više lijekova.

Riječ je o ljekaru Vladimiru Zevu Zelenku koji je brinuo o oko 1.000 inficiranih, kojem niko nije umro, a samo tri osobe su morale na respirator.

Zelenko u liječenju koristi kombinaciju više lijekova.

„Pogledao sam podatke iz Južne Koreje i Francuske i tako sam došao do kombinacije lijekova“, objasnio je on.

Njegov recept je miks lijekova, koji je predstavio otvorenim pismom, a na koji je reagovao američki predsjednik Donald Trump.

Prema njegovom načinu liječenja, pet dana pacijenti koriste lijekove sa hidroksihlorokinom, zajedno sa azithromicinom, i cink sulfatom.

Problematično je što djelotvornost i nus pojave ove kombinacije nisu obuhvaćene studijom.

„Pacijenti nemaju temperaturu, probleme sa srcem, niti druge nus pojave. Oni samo govore o slaboj dijareji“, prenio je Zelenko iskustva svojih pacijenata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...