ŠTA IMA KO(VI)D TEBE: Večeras na YouTube kanalu Festivala MESS, kratki dokumentarni filmovi Danisa Tanovića...

Saopštenje MESS-a prenosimo u cjelosti...

  • Kultura

  • 08. Apr. 2020  08. Apr. 2020

  • 0

"Drage kolegice i kolege,

večeras, sa početkom u 20 sati publika će, na zvaničnom YouTube kanalu Festivala MESS: https://www.youtube.com/user/FestivalMESS i Facebook profilu Festivala MESS: https://www.facebook.com/festivalMESS, imati priliku pogledati kratke, dokumentarne filmove iz Bosne i Hercegovine i Palestine.

U pitanju su filmovi "Sabah", Danisa Tanovića, "U zraku", Jasmile Žbanić, te film "Razdvojeni"; Samija Shehadea. Filmovi će za sve gledatelje i medije biti dostupni na zvaničnom YouTube kanalu Festivala MESS: https://www.youtube.com/user/FestivalMESS večeras do ponoći.

Unaprijed Vam se zahvaljujem na vremenu i prostoru.

Budite dobro!

Hana Bajrović, koordinatorica Modula Memorije".

(SB/PR MESS-a)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...