POHVALILI SE NA INSTAGRAMU: Radosna vijest iz porodice Džeko

Bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko i njegova supruga Amra očekuju još jedno dijete, što su podijelili sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

  • Sport

  • 08. Apr. 2020  08. Apr. 2020

  • 0

Kako je Amra Džeko napisala na Facebooku i Instagramu, njhova porodica povećava se za još jednog člana u septembru ove godine.

"Ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bit ćete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada", napisala je Amra.

          Pogledajte ovu objavu na Instagramu.                  

Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana.. i ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bićete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada  ************************************************************Our family is growing! Another baby girl is coming in September and as much as our boys will be outnumbered even more- that only means mooore love and care for them  ************************************************************La nostra famiglia si sta allargando! A settembre arriverà un’altra femminuccia però non vi preoccupate uomini della casa- anche se sarete in netta minoranza, vi ameremo e coccoleremo ancora di più  #anotherSeptemberbaby

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko) Tra 8, 2020 u 10:49 PDT

Podsjećamo, Edin i Amra već imaju četverogodišnju djevojčicu Unu i dvogodišnjeg dječaka Danija. Amra je majka i 17-godišnje Sofije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...