POTRESAN "TVIT" AMERIČKOG AMBASADORA U SRBIJI: "Još jedna žrtva ovog užasnog virusa je moj otac koji je..."

Američki ambasador u Srbiji Anthony Godfrey na zvaničnom Twitter profilu objavio je kako je njegov otac preminuo od posljedica zaraze korona virusom.

  • Regija

  • 09. Apr. 2020  09. Apr. 2020

  • 0

Godfrey, koji je ambasador u Srbiji od oktobra, napisao je kako je "još jedna žrtva ovog užasnog virusa moj otac koji je jučer preminuo od posljedica korona virusa".

"Imao je dug život pun radosti i uspjeha što ne umanjuje tugu koju osjećamo nakon njegovog odlaska. Čuvajte se, pobijedit ćemo ovo zajedno. Hvala vam svima na vašim molitvama i riječima utehe", stoji još u ambasadorovom postu na Twitteru.

(N1 / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...