PODRŠKA MAYI BEROVIĆ, PREŽIVLJAVA HOROR ZBOG KORONE: "Ja sam u karanteni druga žena, šminke nestaje, nokti poispadali... Ne znam šta ću ako ovo potraje..."

Nedavno je iznenadila svoje obožavatelja fotografijom u opuštenom izdanju, s debelim vunenim čarapama uz oznaku: „Made in Bosnia“.

  • Estrada

  • 12. Apr. 2020  

  • 0

Popularna pjevačica Maya Berović izolaciju zbog koronavirusa dočekala je u Austriji, a kako krati vrijeme otkrila je Extra FM-u u Instagram live talk showu „U 4 zida“.

„Čovjek se na sve navikne. Mene je karantena promijenila, ja sam druga žena. Prije sam spavala do 12, vikendom bih radila, svaki ponedjeljak bila sam mrtva žena i prespavala bih cijeli dan. Sad ustajem oko osam, pola devet. Treniram, radim na sebi. U svakom zlu ima nešto dobro. Ovo je prisilni godišnji, ali ne žalim se. Bit će posla, samo neka smo živi i zdravi.“

A što se tiče sređivanja u izolaciji, Maya je opisala kako to izgleda: „Nikako. Šminke nestaje, nokti poispadali, ja ne znam što ću ako ovo potraje. Živjela priroda“, nasmijala se Maya.

Nedavno je iznenadila svoje obožavatelja fotografijom u opuštenom izdanju, s debelim vunenim čarapama uz oznaku: „Made in Bosnia“, a imala ih je i tijekom intervjua. „Mama mi ih je donijela prije tri, četiri godine. Bilo mi je hladno ovih dana pa sam ih morala obuti i sad ih ne skidam. Svima ih preporučam.“

Najavila je i da će njezin novi album, kako je rekla, biti bomba. Pjesme su gotove, ali ne i spotovi. „Sve će biti drugačije, pjesme imaju novi prizvuk, spotovi... Sve će biti drugačije, samo ću ja biti ista.“

Osvrnula se i na suradnju s Acom Lukasom s kojim je lani snimila pjesmu „Problem“. „Bila je dobra energija i mi smo pjesmi pridonijeli upravo tom energijom. Aca je sjajan, baš mi je drago što smo surađivali.“

Na pitanje je li bilo zanimljivih anegdota na snimanju spota, nasmijala se i odgovorila kako ne zna što je za široke mase.

U igri „Prvo mišljenje“ otkrila je da kada prvi put čuje pjesmu Jale Brata i Bube Corellija da ih prvo mora dešifrirati, ali i da joj to jako dobro ide. Izbjegava svađe u širokom luku, a sa suprugom se porječka samo kad su gladni.

Unatoč izolaciji, Maya je i dalje vrlo pozitivna. Istaknula je da ona uvijek traži ono najbolje u životu i ljudima. Vjeruje da u svakom zlu ima nešto dobro i da se sve događa s razlogom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...