K`O OD MAJKE ROĐENA: Službeno najljepša žena na svijetu osvanula je bez ijedne krpice…

Manekenka je pozirala za talijanski Vogue, koji je ovoga mjeseca, prvi put u povijesti krasila simbolična, potpuno prazna, bijela naslovnica

  • Show

  • 13. Apr. 2020  

  • 0

“Vremena su se promijenila i rad od kuće je dobio novo značenje”, napisala je manekenka Bella Hadid u opisu objave na Instagramu u kojoj je pokazala kako je odradila svoj novi posao.. Možete je vidjeti listajući ovu galeriju na Instagramu.

Kao brojna druga područja poslovanja, i modna se industrija prilagodila promjenama koje je donijela globalna pandemija koronavirusa pa je tako slavna Amerikanka svoje zadnje snimanje odradila preko aplikacije za videopozive FaceTime.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...