ZIDANE PRELOMIO: Otkriveno šta će se dogoditi sa Lukom Jovićem nakon što je prekršio izolaciju po povratku u Srbiju…

Danima se ne stišava priča oko odlaska Luke Jovića iz Real Madrida, a jedna od najrealnijih je ona o njegovom povratku u Njemačku, ali u redove Borussije iz Dortmunda, dok bi u suprotnom smjeru išao Erling Braut Håland

  • Sport

  • 13. Apr. 2020  

  • 0

Ipak, španjolski AS tvrdi da Jović u predstojećem prijelaznom roku neće napustiti najtrofejniji evropski tim, odnosno da čelnici kluba ne planiraju da ga prodaju.

Novinar pomenutog lista se poziva na izvor u “kraljevskom klubu” i navodi da u Realu imaju povjerenja u igrača kojeg su prošlog ljeta platili 60 miliona eura Eintrachta iz Frankfurta.

Pored toga piše i da Madriđani smatraju da je cijela stvar oko Jovićevog kršenja propisa o samoizolaciji po dolasku iz Španije u Srbiju previše “napuhana”, te da ne namjeravaju da se rastanu s njim zbog toga.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...