BECKHAM NA RUBU SUZA NA RIJEČI "PRAVOG" RONALDA: "Zašto mi nisi vjerovao, morao si!"

Najdirljiviji trenutak chata koji je oduševio ljubitelje nogometa u vrijeme korone i u kojem je pravi Ronaldo putem Instagram livea okupio Casillasa, Figa, Roberta Carlosa i Beckhama bio je onaj kada su razgovarali organizator videookupljanja Galacticosa i njegov nekadašnji engleski suigrač.

  • Sport

  • 14. Apr. 2020  14. Apr. 2020

  • 0

Beckham se prisjetio dolaska u Real 2003., gdje je godinu dana ranije došao Ronaldo. "Prvi novi suigrač kojeg sam vidio u Madridu bio si ti. Kada sam te ugledao kako ulaziš u svlačionicu, to me odmah učinilo dobrodošlim u Realu", rekao je i zatim otkrio i što su mu slavni Brazilci govorili:

"Sjećam se da ste mi Roberto Carlos i ti pričali da ste u reprezentaciji Brazila uvijek govorili kako sam ja jedini Englez koji bi mogao igrati za vašu nacionalnu momčad. Nikad vam nisam vjerovao da je to istina, ali svejedno vam hvala."

Na to je Ronaldo odgovorio: "Ali zašto? Zašto nam nisi vjerovao, čovječe? Trebao si nam vjerovati!"

Beckham je pojasnio: "Zato što su Brazilci najbolji, najbolji na svijetu. Pa ti to znaš."

Ronaldo je odlučio do kraja razuvjeriti Beckhama:

"Ja mislim, ali to je i činjenica, ti si jedan od najboljih svih vremena s onim tvojim centaršutom. Način na koji si dodirivao loptu, kontrolirao je i slao je gdje god si htio. Nalazio si me s njom a da ne bi pogledao gdje sam... To je bilo strašno! Samo bih trčao, a lopta bi došla i pronašla me. Moram ti zahvaliti na svim tim loptama kojima si me hranio" rekao je Ronaldo, a Beckham je nakon ovakvih pohvala koje mu je uputio Fenomen vidljivo jako dirnut i oduševljen rekao:

"Hvala ti."

Beckhamova asistencija za Ronalda

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...