MILAN DUNOVIĆ, OTVORENO: „Mnogi su izgubili živote za nezavisnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu, naša je dužnost…“

Stiglo saopćenje iz Kabineta potpredsjednika FBiH

  • Društvo

  • 15. Apr. 2020  

  • 1

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Milan Dunović povodom 28. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine i 15. godišnjice 2. pješadijskog puka Oružanih snaga upućuje iskrene čestitke svim pripadnicima Armije koji su odbranili zemlju i građane tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu. 

- Mnogi su izgubili živote za nezavisnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu, i naša je dužnost učiniti sve da njihova žrtva i hrabrost nisu uzaludni - navodi se u čestitki potpredsjednika FBiH Milana Dunovića, saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika FBiH. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...