ZAŠTITNA MASKA I DETALJ VRIJEDAN 2.400 EURA: Prolaznici nisu mogli da prekinu da gledaju u Anu Nikolić!

Na jedan detalj niko nije obratio pažnju.

  • Estrada

  • 15. Apr. 2020  

  • 0


Pjevačica Ana Nikolić pojavila se danas u zgradi televizije "Pink" u izazovnom izdanju.

Ekipa portala Alo.rs je uslikao Anu kada je stigla na pomenutu televiziju zbog ranije dogovorenog snimanja jedne emisije. Nakon što je kročila iz automobila, za Anom su se okretali prolaznici, koja izgleda bolje nego ikad.

Podsjećamo, Ana je 4 godine bila u medijskoj ilegali nakon što je donela na svijet kćerkicu Taru. Nakon toga su uslijedili problemi sa kilogramima, te pjevačicu nismo mogli videti gotovo nigdje.

Ana Nikolić

Ana se pojavila u kratkoj zelenoj haljini, mrežastim čarapama, i prorezom ispod grudi koji je mamio poglede prolaznika. Jedan detalj na koji je zapao sa oko jeste njena torba marke "Bottega Veneta" koja košta čak 2400 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...