VELIKI PROBLEMI ZA IGRAČA „REALA“ RODOM IZ BIJELJINE: Podignuta krivična prijava protiv Luke Jovića, prijeti mu…

Luka Jović je prije nekoliko sedmica prekršio mjeru samoizolacije

  • Sport

  • 16. Apr. 2020  

  • 0

Napadač Reala se vratio u Srbiju kako bi bio uz vjerenicu Sofiju Milošević s kojom čeka dijete, ali je viđen kako šeta gradom i traži poklone.

"Prekršio sam izolaciju zato što nisam bio upućen u pravila. Znam da je teško da povjerujete, ali tako je. U zemlji iz koje ja dolazim, pa čak i u Italiji, koliko možemo da vidimo na internetu, sve osobe koje su u karantinu mogu da izađu da bace smeće jednom dnevno, da odu do apoteke ili prodavnice. Shodno tome ja sam pomislio da ista pravila važe i ovdje", rekao je tada Jović.

Međutim, njegov potez je razbijesnio javnost u Srbiji. Mladi fudbaler je doslovno preživljavao medijski linč, a ubrzo se obratio i njegov otac Milan.

"Nije kabadahija. Ispalo je kao da je jedan veliki kriminalac. Ako treba ići u zatvor, neka ide u zatvor".

Nakon svega situacija se smirila, ali će Luka morati da se pojavi pred sudom zbog kršenja pravila jer je protiv njega pokrenut krivični postupak, a prijeti mu i zatvorska kazna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...