NJEGA BAŠ NE IDE: Kristijan Golubović izašao iz zatvora i ubrzo uhapšen

Aleksandar Kristijan Golubović (51), koji je danas iz zatvora izašao na slobodu poslije izdržane osmogodišnje kazne zbog trgovine drogom, uhapšen je u Kraljevu.

  • Estrada

  • 16. Apr. 2020  16. Apr. 2020

  • 0

Kraljevačka policija je po nalogu Tužilaštva podnijela krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića, Jovana T. i Aleksandra Đ. za krivično djelo falsifikovanje isprave, potvrđeno je Blicu.

U Ulici cara Lazara, kraljevačka policija je zaustavila automobile Mercedes, koji je vozio Kristijan Golubović, i Porsche, za čijim je volanom bio Jovan T. U ta dva automobila bilo je deset osoba, a na oba vozila tablice su bile prelijepljene naljepnicom sa obilježjem "BG-KRISTIJAN".

Protiv Golubovića biće podnijeta i prekršajna prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika i on je zadržan 12 sati.

Pet osoba koje su bile u Golubovićevom društvu, po tzv. skraćenom postupku biće procesuirane kod sudije Prekršajnog suda u Kraljevu zbog prekšaja zabrane okupljanja više od dve osobe, tokom vanrednog stanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...