NANE I BAHO U ČETIRI OKA: Slaven Bilić preko Facebooka otkrio šta misli o Zdravku Mamiću… (VIDEO)

Bilić danas uspješno vodi West Bromwich Albion, s kojim se nada povratku u najviši rang engleskog nogometa

  • Sport

  • 17. Apr. 2020  17. Apr. 2020

  • 0

Slaven Bilić u intervju putem Facebooka dao je intervju novinaru Sabahudinu Topalbećireviću.

Kako bivši hrvatski izbornik provodi dane u karantinu?

„Život u karanteni? Malo kod kuće sviram gitaru. To je nekad spas, kad si sam pa zasviraš djeci i prođe vrijeme. A malo se i napreduje kako se ima vremena“, otkrio je Bilić.

„Srbija i BiH imaju kvalitetu, već generacijama imaju igrače koji igraju u najvećim europskim klubovima, ali nisu kao mi, nemaju rezultate kao Hrvatska. Ne znam zašto, ali očigledno im nedostaje naboj koji mi Hrvati sigurno imamo“, istaknuo je Slaven Bilić te za kraj nakon toliko godina otkrio šta zaista misli o Zdravku Mamiću.

„Zdravko Mamić je napravio Dinamo uspješnim. Najzaslužniji je za tu razliku prema Hajduku. Kad pogledamo sve te igrače koji su stvoreni kroz Dinamo... On je jedan nevjerojatan menadžer i šef kluba. Naravno da su ove druge stvari jako negativne, ako su istina. 'Dok sam vodio hrvatsku reprezentaciju imao sam jako korektan odnos s njim“, rekao je Bilić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...