ČUDO NEVIĐENO: Korona je paralizirala sve, a oni grade najveći stadion na svijetu, pogledajte kako će izgledati… (VIDEO)

Vjeruje se da bi izgradnja ovog ultra modernog stadiona trebala biti završena 2022. godine, a izvjesno je da će koštati više od milijardu i pol eura

  • Šareni svijet

  • 17. Apr. 2020  17. Apr. 2020

  • 0

Dok se čeka da takmičenje krene, bogati Guangzhou Evergrande, aktuelni prvak Kine, je jučer zvaničnmo počeo izgradnju svog novog stadiona

Kako prenose mediji u Kini, u dizajnu stadiona, koji bi trebao imati obrise cvijeta, učestvovao je i prvi čovjek kluba Hui Ka-yan.

Vjeruje se da bi izgradnja ovog ultra modernog stadiona trebala biti završena 2022. godine, a izvjesno je da će koštati više od milijardu i pol eura.

Kapacitet novog stadiona će biti do 100.000 sjedećih mjesta i kada otvori svoje kapije postat će najveći fudbalski stadion na svijetu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...