SKINUO ODJEĆU I ŽELIO DA SKOČI S CRKVE: Policajci u Kotor Varošu spriječili muškarca da se ubije

Na lice mjesta je izašla Služba hitne medicinske pomoći, koja je ga je odvela radi ukazivanja neophodne medicinske pomoći.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2020  17. Apr. 2020

  • 0

Brzom intervencijom policajaca u Kotor Varošu noćas je mlađi muškarac spriječen u pokušaju samoubistva, potvrđeno je za Srpskainfo.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je noćas oko 0.50 policiji prijavljeno da se u mjestu Vrbanjci, na vrhu skele koja se nalazi na Pravoslavnoj crkvi, nalazi nepoznati muškarac, mlađe živote dobi, koji je skinuo odjeću sa sebe i namjerava da skoči.

"Brzom reakcijom policijskih službenika i obavljenim razgovorom sa njim, uspjeli su ga odgovoriti od namjere da skoči i bezbjedno ga spustiti sa skele", pojasnila je Mučibabić.

Utvrđeno je da se radi o osobi inicijala A.N.

Na lice mjesta je izašla Služba hitne medicinske pomoći, koja je ga je odvela radi ukazivanja neophodne medicinske pomoći.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...