DETALJI HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Policija zaustavila Mercedes i Porsche sa oznakama "BG Kristijan", a onda je počela akcija...

Kako smo prethodno pisali, Kristijan Golubović je jutros izašao iz požarevačkog zatvora "Zabela", gdje je služio kaznu zbog optužbe za šverc heroina, a potom je uhapšen u Kraljevu.

  • Regija

  • 17. Apr. 2020  17. Apr. 2020

  • 1

Na 12 sati vraćen je iza rešetaka jer ga je policija iz Kraljeva pronašla za volanom pod dejstvom narkotika.

U Kraljevu, u Ulici Cara Lazara, policija je zaustavila automobile Mercedes koji je vozio Kristijan Golubović i Porsche za čijim je volanom bio Jovan T.  U ta dva automobila bilo je 10 ljudi i samim tim prekršili su odredbu o okupljanju više od 2 osobe.

Na oba vozila tablice su bile prelijepljene naljepnicom sa oblježjem "BG-KRISTIJAN".

Kraljevačka policija je po nalogu Tužilaštva podnijela krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića, Jovana T, Aleksandra Đ. za krivično djelo "falsifikovanje isprave".

Pet osoba koje su bile u Golubovićevom društvu, po tzv. skraćenom postupku biće procesuirane kod sudije Prekršajnog suda u Kraljevu zbog prekšaja zabrane okupljanja više od dvije osobe, tokom vanrednog stanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...