ČUVENI TALIJANSKI DOKTOR NE VJERUJE ŠTA SE DESILO: „Đoković me je oduševio kada mi je dao milion eura, ali ono što mi je tada rekao naprosto me je šokiralo…“

Svi mediji u Italiji klanjaju se prvom reketu svijeta

  • Sport

  • 19. Apr. 2020  

  • 0

Talijanski doktor koji je od Novaka Đokovića primio donaciju od milion eura za bolnice u epicentru korone otkrio je kako ga je humani šampion oduševio tim potezom

Peter Assembergs, šef saniteta za zapadni dio Bergama, prvo je otkrio da je Đoković donirao "ogromne iznose" za bolnice Treviglio-Caravaggio i Romano di Lombardia, koje su najpogođenije koronavirusom.

Nije naveo cifru koju je Đoković poklonio tamo gdje je pomoć najpotrebnija. Kasnije je precizirano da se radi o čak milion eura, a sada je Assembergs otkrio što mu je Đoković odgovorio na pitanje želi li da se otkrije koliki iznos je donirao:

"Priznajem, bio sam šokiran u tom trenutku. Da, to je pravi izraz za ono kada mi je prvi teniser svijeta na pitanje želi li da objavimo koliko puno nam je dao odgovorio: 'Iskreno, meni uopšte nije bitno hoćete li to objaviti i ne mora se znati da sam ja išta dao, a kamoli koliko. Osim, naravno, ako smatrate da će objavljivanje takve informacije podići svijest i kod drugih potencijalnih donatora da urade što i ja".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...