OVO MOŽE SAMO ZLATAN: Ibrahimović spakovao kofere i vraća se u Milan, ima samo jedan cilj, zbog ovoga će postati jedan od najvećih ikada….

Zlatan Ibrahimović se uskoro vraća u Milan gdje će dočekati nastavak sezone i pokušati ostvariti nevjerovatan cilj

  • Sport

  • 21. Apr. 2020  

  • 0

Već 14 sezona za redom Zlatan je postigao dvoznamenkasti broj golova, a to želi ostvariti i u 15. sezoni u nizu. Ipak, to neće biti lagan zadatak u Milanu u koji se vratio tek u januaru.

Do sada je zabio četiri gola što znači da ih do kraja sezone, mora postići još šest. Pogodio je protiv Cagliarija kada je tek došao u klub, ali i Interu u derbiju Serie A, dok je u kupu bio strijelac protiv Torina i Genoe prije nego što je sve zaustavio koronavirus.

Ibra se nakon prekida prvenstva vratio u Švedsku gdje je trenirao i održavao formu kako bi se vratio u Italiju i ispunio svoj cilj. Imat će 12 utakmica da postigne šest golova i tako i 15. sezonu za redom ostvari dvoznamenkasti broj pogodaka.

Zlatan je do sada igrajući za Ajax, Juventus, Barcelonu, Milan, PSG i LA Galaxy u 751 utakmici zabio 460 golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...