PROCURILA ZIDANEOVA „CRNA LISTA“: Sprema se neviđena čistka u Realu iz Madrida, ovih šest zvijezda odlaze iz kluba…

Trener Zinedine Zidane ima svoj tajni popis igrača koje bi rado doveo na Santiago Bernabeu

  • Sport

  • 21. Apr. 2020  

  • 0

Spominju se Kylian Mbappe, Jadon Sancho, Harry Kane, Matthijs de Ligt, Paul Pogba, ali pandemija koronavirusa uzrokovale je manjak prihoda, a to je osjetio i Real.

Uprava španskog velikana poručila je francuskom stručnjaku da pojačanja može dobiti samo ukoliko proda nekoliko igrača kako bi se došlo do potrebnog novca. Španjolski mediji su u javnost izašli sa šest imena za koje bi Real tražio ukupno 121 milion eura.

Tako su na prodaju Gareth Bale i James Rodriguez za po 32 miliona eura, zatim Lucas Vasquez i Alvaro Odriozola za po 16 miliona eura, Mariano Diaz je procijenjen na 13 miliona eura, a za Nacha Fernandeza namjerava se tražiti 12 miliona eura. To su upola manji iznosi od onih koji su se prije vezali uz navedene igrače, ali je koronavirus drastično snizio vrijednost svih nogometaša.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...