NEVIĐENI OBRAT: Bio je član šampionske generacije talijanskog kluba, a danas prodaje kondome…

Legendarni Fabio Cannavaro dao je veliki intervju za Sky Sport u kojem je govorio o brojnim trenucima iz svoje karijere, a ispričao je i jednu anegdotu iz Parme

  • Show

  • 22. Apr. 2020  

  • 0

Cannavaro je još kao tinejdžer 1995. prešao iz Napolija u Parmu koja je u tom trenutku bila u vrhu talijanskog, a onda i svjetskog nogometa.

"U Parmu sam stigao kao klinac, a kad smo igrali, igrali smo samo za to da budemo prvaci, ništa nas drugo nije zanimalo", rekao je Cannavaro te dodao:

"Tadašnji Parmin kapiten Minotti dijelio nam je papire na kojima su bile ispisane kazne koje je svako od nas morao platiti. Došao je red na Faustina Asprillu, na papiru je pisalo da mora platiti tri miliona eura. Luđak se ustao i pojeo papir s kaznama".

Asprilla je živopisan lik kojeg i danas obožavaju mnogi ljubitelji nogometa iz devedesetih. Nedavno se odlučio javiti na svom Twitteru jer smatra kako je baš on idealna osoba za rješavanje globalnog problema s kondomima. 

Proizvodnja je stala zbog pandemije koronavirusa, a Asprilla je ponudio svoje usluge i prodaje ih po dva za cijenu jednog kako bi pomogao onima u nuždi. 

Nakon završetka karijere 2004. godine Asprilla se odlučio započeti biznis s kondomima, a posao mu ide jako dobro pa, kako tvrdi, samo kod kuće ima tri i pol miliona kondoma koje je spreman podijeliti po diskontnoj cijeni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...