HRVATSKI MINISTAR TURIZMA OTKRIO SVE: Evo kako će se ove godine ljetovati na Jadranu, svaki turist koji uplati aranžman dobiće…

Ministar turizma Hrvatske Gari Cappelli kazao je kako je još teško definirati sve oko relaksiranja mjera, jer se stvari mogu mijenjati iz dana u dan, ali stvari polako postaju jasne

  • Regija

  • 24. Apr. 2020  

  • 2

Cappelli najavljuje da će se u ponedjeljak o svemu razgovarati i na sastanku ministara turizma, a s epidemiolozima konkretno i tehnički oko granica.

„S domaćim turizmom idemo snažno, startat će Cro kartica, za strance iz ovih 5,6 zemalja rješava tehničke stvari, svaki gost koji uplati aranžman, imat će e- propusnicu i imat će koridor“, kaže Cappelli i dodaje da će se, ako ne bude jedinstvenog stava na razini Europske unije, ići na bilateralne dogovore.

„Sve će se jasno znati kako epidemiološki to treba urediti. Ali nemojmo komplicirati, nikakav pleksiglas neće trebati, bilo je puno nervoze. Bit će bitan razmak, otvorit ćemo prvo vanjske terase“, kaže Cappelli.

Ipak, kaže kako će se i lokalnoj zajednici i stožerima dozvoliti da odluče žele li do kraja popustiti mjere ili žele biti oprezniji i pričekati još neko vrijeme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...