NJEMAČKA AUTOINDUSTRIJA NIKAD NEĆE IZDATI: Evo kako izgleda i šta nudi najjeftinija verzija novog Golfa (FOTO)

Ako ste se ikad pitali kako izgleda i što nudi najjeftinija verzija novog Golfa, donosimo odgovor. Trenutno ga daje konfigurator na njemačkim stranicama.

  • Auto

  • 26. Apr. 2020  27. Apr. 2020

  • 0

Izbor motora je u tom slučaju 1.0 TSI benzinac s tri cilindra, i to u izvedbi od tek 90 KS. 

Vanjština bez nadoplate podrazumijeva izbor nemetalik Uranograu sive boje, jer se i bijela naplaćuje, i to 230 eura. Izbor nadoplate vraća priču na početak milenija. Promjer je 15 inča, a ratkape su obaveza jer je ispod čelik. Gume su mesnate, 195/65 R15. Zato su LED svjetla serijska, odnosno dolaze bez doplate. 

alt

Iznutra do kraja osiromašen interijer znači i puno više na što su mnogi navikli. Digitalni kokpit, po visini podesivo sjedište, Car2X, tehnologija su tu bez doplate. Za razliku od manjeg Pola ovdje su ekrani obaveza, ali ipak bez nekih dodatnih funkcija povezivanja. Crna boja je obaveza, a sve ostalo traži doplatu. 

I konačno cijena. Ovakav Golf u Njemačkoj stoji 19.995 eura. 

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...