NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Slavna glumica i pjevačica nakon rođenja trećeg djeteta izgubila 50 kilograma… (FOTO)

Ta je 39-godišnjakinja objavila fotografiju kojom je pokazala kako provodi vrijeme u karanteni, ali i nevjerovatno tijelo kojim se može pohvaliti nakon mjeseci pomno planirane prehrane i treniranja

  • Show

  • 27. Apr. 2020  

  • 0

Glumica i pjevačica Jessica Simpson neprepoznatljiva je nakon što je skinula skoro 50 kilograma.

Ta je 39-godišnjakinja objavila fotografiju kojom je pokazala kako provodi vrijeme u karanteni, ali i nevjerovatno tijelo kojim se može pohvaliti nakon mjeseci pomno planirane prehrane i treniranja. 

Jessica Simpson se nakon rođenja trećeg djeteta zarekla da će se riješiti nakupljenih kilograma. Nakon samo šest mjeseci bila je lakša nevjerovatnih 45 kilograma. Pomogao joj je trener Harley Pasternak.

Što se tiče treniranja, u početku je puno hodala, a onda krenula tri puta sedmično ići u teretanu gdje je trenirala po 45 minuta. 

Jela je tri obroka dnevno i dvije užine. U svaki obrok je uključivala proteine, vlakna i zdrave masti, a užine su bile kombinacija proteina i vlakana ili proteina i masti.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...