URED PREMIJERA FEDERACIJE UPOZORAVA: Ne nasjedajte, pojavila se lažna Facebook stranica sa imenom "Fadil Novalić" (VIDEO)

Niti Vlada FBiH, niti premijer lično ne stoje iza ove Facebook stranice, te mole da se ne preuzimaju nikakve informacije sa nje kao stavove premijera ili vlade

  • Društvo

  • 29. Apr. 2020  

  • 0

Ured premijera Federacije BiH skreće pažnju predstavnicima medija da se na društvenoj mreži Facebook pojavila lažna Facebook stranica pod nazivom "Fadil Novalić" (dostupna na sljedećem linku VIDEO).

Kako naglašavaju, niti Vlada FBiH, niti premijer lično ne stoje iza ove Facebook stranice, te mole da se ne preuzimaju nikakve informacije sa nje kao stavove premijera ili Vlade.

Ured premijera FBiH će u narednim danima pokrenuti proceduru prema društvenoj mreži Facebook, s ciljem brisanja ove neautorizirane facebook stranice.

- Ured premijera će uskoro kreirati i zvanični Facebook nalog premijera FBiH, te će vas blagovremeno informisati o njemu kada bude objavljen - navode iz Ured premijera FBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...