HIT NA INTERNETU: Bugarski premijer Bojko Borisov pjeva makedonsku obradu čuvene pjesme, pogledajte kako se pozdravio sa koronom… (VIDEO)

Premijer Bugarske Bojko Borisov objavio je na svom Facebook profilu kako sluša makedonsku pjesmu "Korona ćao" dok se vozi pred početak policijskog sata

  • Šareni svijet

  • 29. Apr. 2020  29. Apr. 2020

  • 0

"Samo sopstvenom voljom, duhom i disciplinom prebrodićemo korona virus. Zahvalan sam svim makedonskim građanima koji se pridržavaju preporuka. Samo tako ćemo da se vratimo normalnom životu. Zahvaljujem i Aleksandu Mitevskom i Draganu Spasovu-Dacu. Sjeverna Makedonija može da računa na našu podršku", napisao je Borisov.

Popularni makedonski duet Mitevski i Dac obradom italijanske partizanske pjesme traže povratak u kafane, zagrljaje i plažu bez socijalne distance.

"Fali mi družba, fali mi gužva", pevaju Mitevski i Dac na melodiju pesme "O, bela ćao" poručujući da ne mogu da dočekaju da i koroni kažu "ćao".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...