DRAMA U NJEMAČKOJ, POLICIJSKI HELIKOPTERI U ZRAKU: Napadači na ulici noževima napali prolaznike, ima ranjenih…

Grupa muškaraca nožem je kasno sinoć ozlijedila četvero prolaznika u njemačkom gradu Hanauu, nakon čega su napadači pobjegli

  • Hronika

  • 29. Apr. 2020  29. Apr. 2020

  • 0

Prvi izvještaji pokazuju kako je pet ili šest muškaraca napalo prolaznike koji su se odvojeno zatekli u središtu tog gradića pored Frankfurta na Majni.

Četiri ozlijeđena muškarca, u dobi između 17 i 26 godina, odvedeni su u bolnicu, no njihove ozljede nisu od životne opasnosti, objavila je policija. 

Snage sigurnosti helikopterima su tražile osumnjičene, a tužitelj Hanaua započeo je istragu. 

Taj je gradić u saveznoj državi Hessen u svjetskim medijima već bio u februara, nakon što je napadač Tobias R. usmrtio devetero ljudi stranog porijekla u središtu grada. 

Napadač (43) se potom vratio kući te ubio svoju majku i sebe. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...