ŠTA SE DEŠAVA SA PJANIĆEVIM SUIGRAČEM: Jedan od najboljih igrača Juventusa već 40 dana je pozitivan na koronavirus…

Nakon što su na koronavirus bili pozitivni Daniele Rugani i Blaise Matuidi, argentinski nogometaš je 21. marta potvrdio na Instagramu da je i on zaražen i da mu u narednom periodu predstoji borba

  • Sport

  • 29. Apr. 2020  29. Apr. 2020

  • 0

Od tada je Paulo Dybala odradio četiri testa na koronavirus, a iako više nema nikakvih simptoma zaraze, i dalje je - pozitivan.

Tako barem piše El Chiringuito, prema čijim navodima sjajnom nogometašu predstoji još intenzivnije liječenje kako bi mogao spremno dočekati trenažni proces koji bi trebao početi 18. maja.

Nije Dybala jedini nogometaš koji se muči s ovim problemom. Već više od mjesec dana koronavirusa se nikako ne može riješiti ni golman Atalante Marco Sportiello.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...