STUPAJU NA SNAGU NOVE MJERE: Od podne policijski sat u Republici Srpskoj, evo do kad će trajati i šta će biti sa onima koji ga prekrše…

U Republici Srpskoj danas u podne stupa na snagu zabrana kretanja koja će trajati do sutra u ujutro u 5 sati, u skladu sa odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije donesenom s ciljem sprječavanja širenja virusa korona

  • Društvo

  • 01. Maj 2020  01. Maj 2020

  • 0

Policijski sat biće na snazi od danas u 12 sati do nedjelje, 3. maja, u 5 sati, te ponovo u nedjelju, 3. maja, od 12 sati do ponedjeljka, 4. maja, u 5 sati, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Republički štab produžio je i primjenu zaključka o zabrani kretanja svim licima van mjesta njihovog prebivališta/boravišta od danas u 12 sati do nedjelje, 3. maja, u 18 sati.

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a poziva građane da poštuju zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu Covida-19, kojim se propisuju vanredne mjere s ciljem prevencije širenja virusa korona, u suprotnom biće sankcionirani.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...