NEMIRNA NOĆ U REPUBLICI SRPSKOJ: „Prošireni“ policijski sat u RS-u prekršila 201 osoba, neki su kažnjeni i zbog…

Zabranu kretanja u posljednja 24 sata u Republici Srpskoj prekršila je 201 osoba, potvrđeno je danas iz entitetske policije

  • Hronika

  • 02. Maj 2020  

  • 0

Te osobe nisu poštovale zaključak Štaba za vanredne situacije u RS-u o zabrani kretanja svim građanima na javnim površinama u vremenu od 12 do pet sati, koji je na snazi za prvomajske praznike.

Policijski službenici su evidentirali i osam prekršaja zbog okupljanja više od tri osobe na jednom javnom mjestu.

Iz MUP-a RS-a podsjećaju da je i danas od 12 sati do sutra u pet sati na snazi zabrana kretanja za sve građane.

Ponovo apeluju na građane da poštuju zaključak Štaba za vanredne situacije o obaveznom provođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane koronavirusom (COVID-19).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...