USPJELA GA JE VIDJETI: "Severina nakon dužeg vremena objavila novu fotografiju sa sinom Aleksandrom"

Čini se kako je Severina nakon dužeg vremena uspjela provesti vrijeme sa sinom

  • Estrada

  • 03. Maj 2020  

  • 0

Severina je na svom Instagram profilu nakon dužeg vremena objavila nekoliko fotografija sa sinom Aleksandrom.

Na Instagram Story pjevačica je postavila dvije fotografije, a na jednoj od njih grli Aleksandra koji se igra na ljuljački. Sudeći prema fotkama, čini se kako je Severina nakon dužeg vremena uspjela provesti vrijeme sa sinom.

Podsjećamo, Severina je boravila u Beogradu u karanteni mjesec dana s porodicom svog supruga, a tokom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je vidjeti sina samo na 15 minuta, a prvi put su nakon 7 godina proveli Uskrs odvojeni.

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.

Nakon što je Milan otputovao s Aleksandrom iz Beograda u Zagreb, Severina je to isto napravila. Provela je u karanteni dvije sedmice, gdje je proslavila i rođendan.

Čini se kako je danas uspjela vidjeti 8-godišnjeg sina, a o tome koliko joj nedostaje i koliko se raduje susretu govorila je u svojim emisijama na YouTubeu.

severina-aleksandar

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...