DOK SE DRAGI SPREMAO U ITALIJU: Ronaldova djevojka pokazala isklesanu guzu i „zapalila“ Instagram…

Osim što dijele ljubav jedno prema drugome i prema djeci, Georgina i Ronaldo, dijele jednaku strast prema fizičkoj aktivnosti

  • Show

  • 04. Maj 2020  

  • 0

Argentinska manekenka Georgina Rodriguez (26), djevojka nogometaša Juventusa i portugalskog reprezentativca Christiana Ronalda (35) ima 18 miliona pratitelja na Instagramu.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj vješa rublje na terasi kuće u Madeiri gdje s Ronaldom i njihovom djecom provodi dane karantene. I ništa na toj fotki ne bi ni bilo tako posebno zanimljivo, da lijepa Argentinka na njoj nije u tangama.

Da voli svoje obline i da o njima brine, pokazuje na društvenim mrežama objavljujući snimke na kojima vježba - posebno naglašavajući one za učvršćivanje gluteusa (mišića stražnjice).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...