NAJBIZARNIJI PREDBRAČNI UGOVORI HOLIVUDSKIH ZVIJEZDA: Seks najmanje 4 puta sedmično, nema narkotika

Ove poznate zvezde su sklopile veoma interesantne predbračne ugovore kojima su želeli da zaštite svoju imovinu, novac, ali i "srce"

  • Show

  • 04. Maj 2020  

  • 1

Najpoznatije holivudske zvijzde znaju koliko je važno da u braku zaštite svoj novac, ali i bračna očekivanja, pa prije nego što stupe u novu fazu života, oni često potpisuju predbračne ugovore.

To im ojačava sigurnost, ali ima i nekih čudnih dogovora. Ovo je lista najbizarnijih predbračnih ugovora slavnih ličnosti.

Beyonce i Jay Z

Jedni od najpopularnijih muzičara na svijetu su bili u vezi godinama prije nego su se odlučili za brak, ali kad je do toga napokon došlo, ipak su odlučili da neke stvari stave na papir i da sastave ugovor.

Njime se bogati reper obvezao da će uplatiti po pet miliona dolara svojoj supruzi za svaki porođaj, a u slučaju razvoda ona će dobiti po milion dolara za svakih godinu dana braka.

Nije poznato da li joj je nakon porođaja u kom su dobili blizance uplatio 5 ili 10 miliona dolara.

Nicole Kidman i Keith Urban

Nikola Kidman, Kit Urban

Australijska glumica je odlučila da se osigura prije braka kako bi njen suprug ostao na “pravom putu”. Njoj nije bio toliko bitan novac, već sigurnost da se on više neće drogirati, a ako on bude konzumirao narkotike - odmah će poništiti brak.

Ben Afleck i Jennifer Lopez

Dženifer Lopez, Ben Aflek

Ben i Jennifer se nikada nisu vjenčali, ali su bili vjereni. To u Hollywoodu znači samo jednu stvar - uspjeli su da naprave predbračni ugovor.

Jennifer (50), koja je očigledno bila ljubomorna, tražila je od Bena (47) da potpiše da će u slučaju prevare pola njegove imovine pripasti njoj.

Benov zahtev je bio drugačiji, on je tražio da se njegova buduća supruga pravno obaveže na seks, najmanje četiri puta nedjeljno.

Iako su raskinuli nakon dvije godine neposredno prije vjenčanja i te zahtjeve nisu ispunili, navodno su nakon raskida oboje dugo patili jedno za drugim.

Kim Kardashian i Kannye West

kim kardashian kardasijan kanje vest

Kim Kardašijan i Kanje Vest; Foto: Tanjug/AP

Dođe li do razvoda slavnog para, Kanye (42) će Kim (39) morati da plati 10 miliona dolara, ali i da joj ostavi porodičnu vilu u kojoj žive i koju su zajedno izgradili, kao i sve poklone koje je od njega dobila, od kojih su neki veoma vrijedni.

S druge strane, ona razvodom ne bi morala da dijeli s njim ono što je zaradila zahvaljujući svom rijaliti šou.


Jessica Biel i Justin Timberlake

Justin Timberlake and Jessica Biel

Prema navodima, prevara je jedino što je zanimalo lepu glumicu koja se vjenčala s poznatim pjevačem i glumcem.

Budući da ju je prevario s glumicom Olivijom Munn (39) prije braka, ona je zahtijevala da u braku dobije pola miliona dolara odštete ako ponovno poklekne pred čarima druge žene.

Charlie Sheen i Brooke Mueller

Čarli Šin i Bruk Miler, Charlie Sheen Brooke Mueller

Brooke(42) je shvatila da je u vezi sa alkoholičarem i ženskarošem, pa je predbračnim ugovorom odlučila da se dobro osigura.

Odmah nakon vjenčanja je dobila pola miliona dolara, a za svaku godinu koju su proveli zajedno, Sheen(54) joj je isplatio dodatnih 300 hiljada dolara.

Osim toga, dobijala je i po 100 hiljada dolara za selidbu, kao i svu njegovu pokretnu imovinu nakon razvoda.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...