DODIK JE SVJESTAN DA JE BLIZU KRAJ: Najbogatiji Hercegovac ide do kraja, okuplja narod i osniva stranku, evo kako će se zvati…

Nema sumnje da će mnogi građani u istočnom dijelu Hercegovine, nezadovoljni katastrofalnim stanjem i vodstvom Dodikovog SNSD-a, svoj glas dati najbogatijem Hercegovcu, koji bi uz glasove koalicije, na lokalnim izborima SNSD-u mogao pomrsiti račune

  • Politika

  • 05. Maj 2020  05. Maj 2020

  • 1

Iako je izjavio da nema političkih ambicija, Rodoljub Drašković je odlučio da osnuje svoju stranu u Hercegovini koja će se zvati „Hercegovački narodni pokret – Rodoljub Drašković“.

Navodno je već formiran i Inicijativni odbor i počelo je prikupljanje potpisa za podršku kako bi se novi politički subjekat registrovao u Osnovnom sudu u Trebinju prije raspisivanja lokalnih izbora.

Potpisi se prikupljaju i od radnika njegove kompanije u Trebinju iako je prije nekoliko mjeseci donio odluku da svim radnicima svoje kompanije zabrani bilo kakav politički angažman.

Očito da su ambicije najbogatijeg Hercegovca velike i da želi da se uključi aktivno u politiku, osnivajuči vlastitu stranku.

Nema sumnje da će mnogi građani u istočnom dijelu Hercegovine, nezadovoljni katastrofalnim stanjem i vodstvom Dodikovog SNSD-a, svoj glas dati najbogatijem Hercegovcu, koji bi uz glasove koalicije, na lokalnim izborima SNSD-u mogao pomrsiti račune.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...