STRAVA I UŽAS U SRBIJI: Pomahnitali vozač automobilom uletio u Prihvatni centar za migrante, napad je prenosio uživo na Facebooku…

Čitav događaj prenosio je uživo na svom Facebook profilu, sve vrijeme iznoseći rasističke poruke na račun migranata

  • Hronika

  • 07. Maj 2020  07. Maj 2020

  • 1

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem mlađi muškarac iz Obrenovca, vozilom upada i brzom vožnjom bukvalno, tik pored ljudi u centru, prolazi i vozi kroz Prihvatni centar za migrante, koji osigurava Vojska Srbije u tom gradu.

Kako se saznaje, riječ je o Filipu R. (20) koji u srijedu oko 19 sati najprije autom probija žičanu ogradu Prihvatnog centra za migrante, bivšu kasarnu, a potom kroz glavni ulaz proletio pored grupe ljudi, koja se u posljednjem momentu spasila.

Vozač Filip. R zaustavio se tek kod vojnog osiguranja, koje je pozvalo policiju, koja ga je uhapsila.

Filip R. je čitav događaj prenosio uživo na svom Facebook profilu, sve vrijeme iznoseći rasističke poruke na račun migranata. U ovom incidentu srećom niko nije povrijeđen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...