VUKANOVIĆ "ISKOPAO" SNIMKU S TREBEVIĆA: Staša Košarac je slavio s Bošnjacima i ulazak u Vijeće ministara prije godinu dana… (VIDEO)

Da nedavni korona dernek u Sarajevu nije izoliran slučaj potvrđuje i snimak derneka na Trebeviću iz decembra 2019. godine gdje Staša Košarac proslavlja ulazak u Vijeće ministara BiH sa prijateljima

  • Mini market

  • 08. Maj 2020  

  • 0

Vukanović postavlja pitanje šta bi RTRS, ATV i ostali režimski mediji radili, sa političarima iz opozicije da su u Sarajevu sa Bošnjacima proslavljali ulazak u Vijeće ministara BiH, pravili masovna druženja i žurke?

Vukanović kaže da mu ne smeta što se Košarac druži sa Bošnjacima ili Hrvatima, jer je to normalno, ali želi da skrenem pažnju na činjenicu da su 4 godine Srbe koji su radili u Sarajevu Košarac, Dodik i ostali SNSD-ovci nazivali „izdajnicima“, „poturicama“, „bakirovcima“, vrijeđali ih bez osnova i podsticali nasilje i tenzije, da bi odmah po ulasku na vlast u Sarajevu pokazali svoje pravo lice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...