GAZZETTA DELLO SPORT OBJAVILA BOMBU: Miralem Pjanić je Barceloni rekao „DA“, ostaje samo da...

Gazzetta je jutros objavila, a prenijeli su to drugi mediji u Italiji, kako je Pjanić prihvatio da ide u Kataloniju i sada je ostalo da klubovi postignu dogovor, a čini se da bi to mogao biti slučaj u narednom periodu

  • Sport

  • 08. Maj 2020  08. Maj 2020

  • 0

Juventus se zanima za 23-godišnjeg Brazilca Arthura Mela kojeg cijeni trener Maurizio Sarri, no igrač ne želi da napusti Katalonce, pa su sada u priču uključeni iskusni Hrvat Ivan Rakitić (32) i Čileanac Arturo Vidal (32), koji je već igrao za Juve s kojim je osvojio četiri Scudetta, Kup Italije i dva Superkupa te zemlje.

Činjenica je da će i Rakitić i Vidal dobiti jako malo prostora za igru kod Quiquea Setiena i klub je spreman da se riješi obojice ovog ljeta, a sada bi mogli da postanu dio tranfera u kojem bi Pjanić napokon obukao dres Barcelone. Uz određenu novčanu naknadu, oba kluba bi mogla da budu jako zadovoljna konačnim dogovorom.

Inače, navodi se da bi Pjanić na Camp Nouu dobio ugovor prema kojem bi godišnje zarađivao osam miliona eura, što je više nego što zarađuje u Juventusu iako je među najplaćenijim igračima torinske ekipe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...