USTATI PA APLAUDIRATI: Željko Bebek i Halid Bešlić udružili snage, pogledajte do sada nepoznatu izvedbu LEGENDARNOG HITA (VIDEO)

Na zvaničnom Facebook profilu Halida Bešlića objavljen je video na kojem Bešlić, u društvu legendarnog Željka Bebeka, pjeva čuveni hit "Loše Vino".

  • Estrada

  • 10. Maj 2020  10. Maj 2020

  • 1

Stojeći pored klavira u holu jednog hotela, Bebek i Bešlić su zajedno otpjevali ovaj legendarni hit koji je početkom 70-ih godina komponovao Goran Bregović na stihove pokojnog Arsena Dedića za, tada mladog pjevača, Zdravka Čolića. 

Kasnije je ovu pjesmu otpjevao i sam Željko Bebek, a objavljena je na albumu Bijelog Dugmeta "Eto! Baš hoću!" 1976. godine.

Poslušajte ovu maestralnu izvedbu sarajevskih a regionalnih zvijezda:

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...