OPET SKANDAL, ZNA SE – HDZ: Sin moćnog HDZ-ovca završio privatni fakultet na račun građana, ali ni to nije najgore od svega…

Luka Baričević, sin moćnog HDZ-ovog zastupnika u Saboru i načelnika općine Jasenice Martina Baričevića, školovao se u privatnoj školi, a sve su plaćali hrvatski porezni obveznici

  • Regija

  • 11. Maj 2020  

  • 0

Luka Baričević poznat je javnost od ranije, iz afere kad mu je otac bez natječaja dodijelio koncesijsko odobrenje da na plaži u Maslenici, nekoliko metara od mora, sagradi i otvori ugostiteljski objekt. Inspekcija je tada reagirala i zatvorila radove, podsjeća 24 sata.

Luka je u međuvremenu na račun poreznih obveznika upisao je privatnu Visoku školu za sigurnost s pravom javnosti u Zagrebu. Školarina po godini studiranja iznosi 2.600 eura, a on je platio samo 240 kuna upisnine, piše 24 sata. Ostatak su plaćale Područne vatrogasne zajednice koje se financiraju iz lokalne samouprave koju vodi njegov otac.

Baričević je upisao dodiplomski stručni studij još 2014., a taj studij traje tri godine i košta 7.800 eura.

Prve dvije uplate platila je PVZ Sveti Florijan - Benkovac, a ostale dvije platila je PVZ Velebit - Obrovac.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...