HDZ-OVCI SE HVATAJU ZA GLAVU: Miroslav Škoro dogovorio predizbornu koaliciju sa ljutim Plenkovićevim protivnicima, ovoga su se najviše bojali…

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predstavnici Hrvatskih suverenista održat će konferenciju za medije na temu koalicijskog dogovora o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore

  • Regija

  • 11. Maj 2020  11. Maj 2020

  • 0

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predstavnici Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović - predsjednik, Marijan Pavliček - predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i supredsjednik Hrvatskih suverenista te Ladislav Ilčić - predsjednik HRAST-a održat će danas konferenciju za medije na temu koalicijskog dogovora o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore, najavljeno je jutros iz Hrvatske konzervativne stranke.

Još nije jasno kad će se raspustiti Sabor i kad će biti izbori, a predsjednik Sabora Hrvatske Gordan Jandroković kazao je da HDZ nije donio konačnu odluku i da odluka ovisi i o epidemiološkoj situaciji.

Jasno je da će se izbori održati u julu ako se situacija s epidemijom bitno ne pogorša u idućih desetak dana. O imenima koja će se naći na HDZ-ovim listama za Sabor Jandroković pak nije htio reći ni slova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...