„JEDVA JE OSTAO ŽIV…“: Luka Jović doživio nevjerovatnu nesreću kod kuće, čelnici Reala u šoku, ovo je kraj njegove priče u Madridu…

Napadač rodom iz Bijeljine je čini se konačno završio svoju avanturu u Realu.

  • Sport

  • 11. Maj 2020  

  • 1

Real Madrid je počeo s treninzima prošle sedmice nakon što su svi igrači i članovi prvog tima prošli testiranje, ali je već na početku uslijedio šok.

Naime, već na prvom treningu povrijedio se Luka Jović kojeg očekuje oko tri mjeseca pauze.

Pregledi su pokazali da je Jović slomio stopalo, a doktorski tim je odmah posumnjao u njegovu priču. Srbijanski napadač je tvrdio da se povrijedio na treningu, dok su doktori Reala smatrali da je povreda od ranije, te su sigurno da se povrijedio trenirajući u kućnoj izolaciji.

Međutim, srbijanski Kurir objavio je jučer da se Jović nije povrijedio tokom treniranja u kućnoj izolaciji, već je došlo do bizarne nesreće koju je pokušao očito da prešuti.

"Povrijedio se baš, jedva je živ ostao. Pao je s jednog zida kod kuće, ne znam kako da objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno desilo", za Kurir je izjavio izvor blizak porodici srbijanskog napadača.

Jasno je da se Jović nije povrijedio na treningu kraljevskog kluba, a čini se da je na taj način završio svoju avanturu u Realu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...