IZ KOMŠIĆEVOG TABORA GRME NA ČOVIĆA: HNS veliča počinitelje Holokausta, puna podrška....

Demokratska fronta pozdravlja stav ambasade Države Izrael izražen povodom sramotnog veličanja poražene kvislinško fašističke vojske

  • Politika

  • 11. Maj 2020  11. Maj 2020

  • 2

DF želi skrenuti pažnju na činjenicu da ni Država Izrael nije tražila zabranu mise, baš kao što niko relevantan u BiH ne traži zabranu mise, jer su misna slavlja autonno djelovanje crkve. 

Upućena je jasna osuda karaktera toga događaja koji koristi vjeru kako bi amnestiralo zločince i fašiste. 

Ono što je rečeno u saopštenju ambasade Države Izreal još jedan je dokaz da HNS nema problem samo s predsjednikom Komšićem i onima koji se s njim slažu, nego imaju problem sa civilizacijom i priznavanjem zločina počinjenih tokom Holokausta. 

HNS ima problem s tim što veliča počinitelje Holokausta, i zbog toga mora snositi političke posljedice, stoji u saopćenju Demokratske fronte.

(SB)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...