PROCURILO IZ KATALONIJE: Pjanić jedva čeka da se pridruži Messiju, ali prije Barcelone odbio je dvije velike ponude…

Katalonski "Sport" objavio je jučer da je Miralem Pjanić pristao na transfer u Barcelonu te da je dogovorio ugovor na četiri godine

  • Sport

  • 12. Maj 2020  12. Maj 2020

  • 1

Sada je ostalo samo da se klubovi dogovore o transferu, u koji će skoro sigurno biti uključen barem jedan igrač Barcelone.

Pjanić je prethodnih godina stalno bio meta špekulacija o napuštanju Juventusa, a u nekoliko navrata povezivao se s Barcelonom. Kako piše "La Gazzetta dello Sport", katalonski klub raspitivao se nekoliko puta za bh. reprezentativca, ali Pjaniću se tada nije išlo iz Italije.

Čini se, međutim, da je bh. veznjak odlučan da zaigra u ekipi s Lionelom Messijem i ekipom i zbog toga nestrpljivo čeka ljetni prijelazni rok. Za Pjanića je još nekoliko klubova pokazalo interes.

Kako piše katalonski "Sport", uz Barcelonu, za njega su se raspitivali i Manchester United i PSG, ali Pjanić je svom agentu poručio da nije zainteresiran da karijeru nastavi u nekom od tih klubova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...