"POSLIJE SVEGA ŠTO SAM PROŠAO KORONA MI JE PALA KAO ODMOR": Siniša Mihajlović otvorio DUŠU i otkrio NEVJEROVATNE detalje!

Siniša Mihajlović gostovao je putem Skajpa u popularnoj emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem".

  • Sport

  • 16. Maj 2020  16. Maj 2020

  • 0

Siniša smatra da su Srbi poučeni iskustvom Italije mnogo bolje reagovali na pandemiju

" talijani su potcijenili pandemiju, neozbiljno su je shvatili.Situacija je najgora bila u Lombardiji, od Firence pa na dole ka Rimu i Napulju  nije bilo tako strašno,objasnio je Mihajlovići te nastavio:

alt

"Na virus je u mnogome  uticala utakmica Atalanta -Valenssija  koja se ispostavila kao prava biološka bomba. Sreća pa dolazi toplije vrijeme koje bi trebalo da situaciju vrati u normalu."

FOTO: PRINTSCREEN

Mihajloviću je posebno zanimljivo što se cijelo čovječanstvo ujedinilo protiv nevidljivog neprijatelja pa su čak i tradicionalno prljave italijanske ulice, postale odjednom čiste, jer  se ljudi brinu o svemu.

On koronu nije doživio tragično, čak naprotiv.

"Proveo sam dva najljepša mjeseca u svom životu.Morate da shvatite da sam četiri mjeseca  bio u sobi tri sa tri,izolovan, nikog nisam viđao zbog moje bolesti.Nakon toga dolazak kući i boravak sa porodicom, uživanje sa voljenima, u hrani, izlasku na terasu da popušiš cigaretu deluje kao poklon", objasnio je uz osmijeh Mihajlović 

(Kurir/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...