DIV IZ ŽIVINICA NIJE HTIO DA SE OVO SAZNA: Zbog ovog poteza će Jusufa Nurkića Bosanci i Hercegovci još više cijeniti…

Tako to rade veliki ljudi.

  • Društvo

  • 18. Maj 2020  18. Maj 2020

  • 0

Zvijezda Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić donirao je humanitarnoj organizaciji "Pomozi.ba" 125 tona hrane za ugrožene.

"Juka nam je donirao 125 tona hrane, što je uveliko olakšalo našu misiju, a to je da dođemo do konačne cifre od 500 tona hrane koju ćemo tokom ovog mjeseca podijeliti ljudima u potrebi širom BiH. Jusuf je, inače, neko ko je posljednjih godina u mnogo navrata pomagao razne humanitarne akcije, a svaki put bio je izričit da se ne smije znati da je on donator", naveli su iz "Pomozi.ba".

Ova organizacija je zahvalna bh. košarkašu na ovom humanitarnom činu i ovo je svakako velika stvar koju je napravio najbolji igrač iz naše zemlje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...