VUKANOVIĆ NAJAVLJUJE DODIKOV KRAJ: Noćne more velikog pregaoca; Ima veliki strah od sjednica i rada Narodne skupštine...

Novi blog Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti.

  • Politika

  • 18. Maj 2020  18. Maj 2020

  • 0

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Veliki Pregalac se umorio, sam je to priznao na svom RTRS-u, a kako i ne bi kad nas već četvrt vijeka pase, brsti i razara, i narod i Republiku Srpsku. E, da hoće napokon malo da se odmori pa da svi počinemo, dosta se nakupio, nek sad malo i troši. Davno sam mu poručio da nas pusti i oslobodi, sjedne na avion i ode, da nam da priliku da se probamo osloboditi i oporaviti od svih velikih pošasti i zala koje su nas s njim snašle, ali umjesto da me posluša, počeo je lupati mikrofone u Narodnoj skupštini Republike Srpske padajući u delirijum i nervno rastrojstvo.

Umorni Pregalac ima veliki strah od sjednica i rada Narodne skupštine Republike Srpske, uporno ponavlja i priznaje kako mu grupa poslanika pravi velike probleme i zadaje glavobolju. To je dobro, ali je loše što on zbog toga, umjesto da poštuje i povinuje se parlamentu, pokušava da ga uguši i uništi, potčini ga sebi, kao i svi diktatori, jer žele svu moć i vlast u svojim rukama. Zbog toga drsko kaže da je u Srpskoj vanredno stanje kada zasjeda Narodna skupština RS, a normalno kada je ona suspendovana!?

Dodik je nezadovoljan grupom opozicionih poslanika, čak kritikuje narod koji je glasao za njih i traži da drugi put bolje razmisle koga će poslati u parlament! O tempora, o mores! Pored toga, slobodni mediji, koje Pregalac i tiranin ne kontroliše, za njega su veliki problem pa je dosta vremena ponovo posvetio napadima na BN televiziju. Velika varalica, lažov, prevarant i manipulator toliko je srastao sa svojim lažima i imaginarnim svijetom koji je stvorio za sebe i svoje najbliže, da tvrdi kako BNTV i njegovi kritičari stalno lažu, a samo on, pravednik, svjedoči istinu kako smo najbolji, najstabilniji, najjači u Evropi, bolji od Amerike, Rusije i Švajcarske..

alt

Na kraju se samo upitam kako mučenik sam sebi više ne dosadi, skače po svojim televizijama, kako mu se više ne zgadi da kontaminira javnost svojim idiotizmom, lažima, podvalama, obmanama i glupostima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...